Kraftig brann i boligblokk i Fredrikstad

13 skadd og over 50 evakuert i natt.

EVAKUERT: Politiet evakuerte over 50 beboere fra de to blokkene i bildet. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
EVAKUERT: Politiet evakuerte over 50 beboere fra de to blokkene i bildet. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Totalt 13 personer ble skadd og over 50 evakuert i en kraftig brann i en boligblokk i Fredrikstad natt til onsdag.

Tre av de skadde er polititjenestemenn som fikk i seg røyk i forbindelse med evakueringsarbeidet. Ni beboere ble kjørt til legevakta, og en person ble kjørt til akuttmottaket ved Sykehuset Østfold med brannskader.

- Jeg har ikke fått melding om at noen er hardt skadd i forbindelse med brannen. Røykdykkere fra brannvesenet har nå gjennomført finsøk i blokka, og har ikke funnet noen personer inne i bygget, sier politiets innsatsleder på stedet, Aina Mykland, til Dagbladet. 

Politiet fikk melding om brannen i Tegleverksveien 15, ved gamle Fredrikstad Stadion, klokka 23.40 tirsdag. Alle nødetatene rykket ut til stedet, der de ble møtt av store flammer fra takkonstruksjonen på blokka. 

Ubeboelig Det ble raskt igangsatt evakuering av blokka, i tillegg til naboblokka og flere andre boliger i umiddelbar nærhet.

- Vi fryktet at brannen skulle spre seg. Det var intense flammer, og en ekstrem varme, sier operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer