Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kraftig brann i gjenvinnings­stasjon ved Larvik

Vil ta tid å få kontroll på og slukke brannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det brøt ut brann i Grinda gjenvinningsstasjon ved Larvik natt til torsdag. Brannvesenet har kontroll på bygningen, men brannen har spredd seg til skogen rundt.

- Brannvesenet har noenlunde kontroll på brannen i bygningsmassen, men har ikke kontroll på brannen i skogen. Den sprer seg sakte, og skogbrannhelikopter blir vurdert brukt når det lysner. De flyr ikke om natta, sier operasjonsleder Kjell-Reidar Johansen i Sørøst politidistrikt til NTB klokken 3.30.

Han opplyser videre at brannvesenet har store styrker på stedet, og at det også er blitt kalt inn 20 stykker fra Sivilforsvaret.

- I tillegg er et politihelikopter på plass og har oversikt fra lufta, sier Johansen.

Politiet fikk melding om brannen klokken 1.29 og opplyste kort tid senere på Twitter at det var full fyr i bygningsmassen. Det skal ikke være fare for spredning til annen bebyggelse.

- Det er 1,5 kilometer til nærmeste bebyggelse. Det er også vindstille, så røyken blåser rett opp, og vi har ikke vurdert evakuering, sier Johansen.

Ifølge operasjonslederen er det ikke meldt om skadde. Det var heller ingen personer på området da nødetatene ankom stedet.

- Jeg antar at dette vil ta sin tid å få kontroll og slukke, sier operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media