Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann i asylmottak:

Kraftig brann i svensk asylmottak

For andre natt på rad.

KRAFTIG BRANN: Brannvesenet jobber natt til søndag med å slukke en brann i et asylmottak i Fagersjö, sør i Stockholm. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB Scanpix
KRAFTIG BRANN: Brannvesenet jobber natt til søndag med å slukke en brann i et asylmottak i Fagersjö, sør i Stockholm. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har brutt ut en kraftig brann ved et asylmottak i Fagersjö sør i Stockholm. 44 personer er evakuert, melder Expressen.

- Det var en politipatrulje på vei til et annet oppdrag som ble oppmerksom på at fasaden på mottaket hadde tatt fyr, sier vakthavende ved Stockholms-politiet, Carina Andersson, til avisa.

Det er andre natten på rad det brenner i mottaket. Natt til lørdag forsøkte noen å sette fyr på bygget ved å sette en bøtte med olje i en påsatt ovn, inne på mottaket. Brannalarmen gikk av og ansatte lyktes med å stoppe brannen.

- Det er for tidlig å si om det er noen sammenheng, sier Andersson.

Aftonbladet melder at rundt 30 brannmenn jobber med å bekjempe brannen, som fortsatt ikke er under kontroll. Det skal være fare for at brannen sprer seg til nærliggende hus.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!