Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kraftig brann i trebygg i Oslo

Det brenner kraftig i et trebygg i Hasleveien i Oslo. Det er fare for spredning til et trehus i nærheten. Begge husene skal være ubebodde.

BRANN: Det brenner i et trebygg i Oslo tirsdag morgen. Foto: Oslo 110-sentral
BRANN: Det brenner i et trebygg i Oslo tirsdag morgen. Foto: Oslo 110-sentral Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det brenner fortsatt i en trebygning i Hasleveien i Oslo. Brannmannskapene har kontroll, og det er ikke lenger være fare for spredning.

Den eldre trebygningen er fullstendig overtent, men ved 7.30-tiden opplyste politiet til NTB at brannmannskapene hadde kontroll over brannen. Det er ikke lenger være spredningsfare til de litt eldre og ubebodde trehusene som ligger bak bygningen som står i brann.

– Bygningen er ikke bebodd, men det er noen som har tatt tilhold der. En mann har kommet seg ut, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Brannvesenet har elleve brannbiler på stedet.

Det er fremdeles mye røyk i området, og politiet ber derfor beboere i nærheten om å lukke vinduer.

Trondheimsveien i nordgående retning ble sperret fra rundkjøringen på Carl Berners plass på grunn av brannen. Politiet oppfordrer bilister om å unngå å kjøre i området på grunn av røyken.

Årsaken til brannen er ikke kjent.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!