KRAFTIG BRANN: Bygningen som brant, ligger i Vesterøyveien. Restauranten Pizzavera ligger i første etasje. Foto: Geir Eriksen / NTB scanpix
KRAFTIG BRANN: Bygningen som brant, ligger i Vesterøyveien. Restauranten Pizzavera ligger i første etasje. Foto: Geir Eriksen / NTB scanpixVis mer

Kraftig brann på Vesterøya ved Sandefjord

Politiet har kontroll på alle registrerte beboere i bygningen som brant på Vesterøya ved Sandefjord natt til torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Nå er det ingen synlig flammer på stedet, men en del røyk. Huset står, men det er trolig totalskadd, sier operatør Tom Berger ved Vestviken 110-sentral til NTB klokken 3.20.

Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 1. Brannen skal ha startet i andre etasje, og det ligger en pizzarestaurant i første etasje. Politiet har fått kontakt med alle registrerte beboere på adressen, og opplyser at ingen av dem er skadd. Brannvesenet melder at de har funnet en død hund etter å ha søkt igjennom leilighetene.

Bygningen ligger på Vesterøya utenfor Sandefjord. Nabohuset ble evakuert grunnet spredningsfare.

Brannmannskaper rykket ut fra Sandefjord, Stokke og Larvik, og røykdykkere gikk gjennom huset for å søke etter personer.

– Nå går vi over i etterslukningsfasen og begynner å dimittere noen av brannmannskapene, sier Berger. Årsaken til brannen er ikke kjent.

(NTB)