Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kraftig front mot front i Skiptvet

Den ene bilen havnet på taket. En ungdom fikk alvorlige hodeskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To personbiler frontkolliderte i Skiptvet i Østfold i 15.20-tida. Situasjonen var lenge uavklart.

- Det er ikke så mye vi vet ennå, vi venter på tilbakemelding fra patruljen på stedet, opplyser operasjonsleder Ragnar Kivle ved Follo politidistrikt til Dagbladet.no 15.40.

- Det vi vet, er at det har vært en alvorlig front-mot-front-kollisjon på riksvei 155, Askimveien 180. Årsaken og skadeomfanget er ennå uvisst, sier Kivle, som opplyser at ambulanse og brannvesen er på stedet, i tillegg til politiet.

- I den ene bilen satt det én person, og i den andre satt det tre ungdommer. Bilen med én person kom over i motgående kjørefelt, og bilen med ungdommene prøvde å foreta en unnvikelsesmanøver, som resulterte i at bilen fikk skrens, traff den andre bilen og havnet på taket, opplyser Kivle 16.35.

- Én av ungdommene i den ene bilen har pådratt seg alvorlige hodeskader og er fraktet til Ullevål universitetssykehus i luftambulanse, mens føreren av den andre bilen og de to andre ungdommene pådro seg lettere skader og er fraktet til Sykehuset Østfold Fredrikstad for sjekk, forteller operasjonslederen.

- Bilene er nå fraktet fra stedet, og bare politiet er igjen og driver registreringsarbeid. Veien er delvis stengt i den ene retningen, sier operasjonsleder Ragnar Kivle til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media