Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kraftig jordskjelv i Afghanistan og Pakistan

Målte 6,2 på Richters skala.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Et kraftig jordskjelv rystet grenseområdene mellom Afghanistan og Pakistan i Hindu Kish-området fredag.

Jordskjelvet som hadde en styrke på 6,2, fant sted kort etter midnatt natt til fredag. Episenteret var 80 kilometer sørvest for Feyzabad i Afghanistan, på grensa til Tadsjikistan.

I Kabul rystet bakken, og det var et kortvarig strømbrudd. Det kunne også kjennes i store deler av Pakistan, også i Kashmir.

Det er foreløpig ikke meldt om personskader eller materielle skader, men det ventes at det kommer meldinger om noen skader i grenseområdene.

Jordskjelv forekommer hyppig i Hindukush-området. I oktober 2005 mistet 74.000 mennesker livet i et større jordskjelv i pakistansk Kashmir.


(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling