Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kraftig jordskjelv ved Bali

Kun mindre personskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Et kraftig jordskjelv rammet i morgentimene lørdag ferieøya Bali i Indonesia, men det er ifølge NTB ikke meldt om større ødeleggelser eller omkomne.

CNN melder at sju personer ble skadd. Flere skal ha bruddskader, men ingen er livstruende skadd. Årsaken til flere av skadene er ifølge kanalen at folk fikk panikk da jordskjelvet inntraff, og forsøkte å rømme unna.

Jordskjelvet ble målt til 6,4 på Richters skala og hadde sitt senter i Det indiske hav, rundt 100 kilometer sørøst for Nusa Dua på Bali.

Skjelvet rammet i 6-tida lørdag morgen lokal tid, og det er ikke slått tsunamialarm i området.

2. september ble øya Java rammet av et jordskjelv som ble målt til 7,3 på Richters skala. Dette skjelvet kostet over 70 mennesker livet og ødela titusenvis av bygninger. 

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling