Kraftig uvær i Nord-Norge: Flere personbiler har blåst av veien

«Vi oppfordrer alle som skal ut å kjøre om å vurdere behovet da været skaper store trafikale utfordringer».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kraftig vind skaper store problemer i Nord-Norge. Biler og en buss er tatt av vinden i Hammerfest, og det er problemer både for fly- og båttrafikk.

Både ferger, hurtigbåter, fly og busser har hatt problemer flere steder i Nord-Norge torsdag som følge av kraftig vind opp mot storms styrke.

I Hammerfest i Finnmark blåste rett og slett en bybuss av veien på glatt føre på strekningen mellom Prærien i Hammerfest og Forsøl, skriver ifinnmark.

Episoden skjedde ved 19-tiden. Ingen ble skadd i ulykken, men busselskapet Boreal har valgt å innstille all trafikk i Hammerfest inntil videre ifølge politiet.

Biler og løsøre

Også flere personbiler har blåst av veien i byen, først en som sto parkert og deretter en bil som kjørte på riksvei 94. På en svært glatt veibane ble bilen tatt av vinden og blåst inn mot autovernet, skriver Nordlys.

Politiet i Finnmark melder også på Twitter at skilt og bygningsmaterialer er blitt tatt av vinden og blåser av gårde.

«Vi oppfordrer alle som skal ut å kjøre om å vurdere behovet da været skaper store trafikale utfordringer», skriver Finnmark politidistrikt på Twitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer