Kranbil kjørte på motorsykkel og personbil

Stoppet ikke på rødt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To personer er skadd etter at en kranbil kjørte inn i både en motorsykkel og en personbil på det såkalte Smestadlokket i Oslo.

- Ulykken har skjedd ved at motorsykkelen og personbilen har stått og ventet på rødt lys i krysset ved Dalsveien, og så blitt påkjørt av kranbilen, som ikke har stoppet, bakfra, forteller operasjonsleder Stig Tonsjø ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 12.52.

- Motorsyklisten og en passasjer i personbilen ble lettere skadd, sier kveldsoperasjonsleder Finn Belle til Dagbladet.no.

Operasjonslederen opplyser at kranbilføreren nå kan vente seg et rettslig etterspill etter den alvorlige ulykken.

- Å unnlate å stoppe på rødt og så kjøre inn i andre kjøretøy er svært uaktsomt. Han er nå under etterforskning og har bltt fratatt førerkortet, sier Belle til Dagbladet.no.

Smestadlokket, et viktig trafikknutepunkt i Oslo vest, var stengt for trafikk i to timer, og trafikanter på Ring 3 ble bedt kjøre slik at de kom gjennom tunnelen under lokket isteden.

I 15-tida var kranbilen tauet bort, og Smestadlokket ble dermed åpnet igjen, i tide til å ta unna rushtrafikken.

KJØRTE PÅ MOTORSYKKEL OG BIL: Den svære kranbilen stoppet ikke på rødt og kjørte rett inn i en motorsykkel og bil bakfra. Foto: HÅKON EIKESDAL
KJØRTE PÅ MOTORSYKKEL OG BIL: Den svære kranbilen stoppet ikke på rødt og kjørte rett inn i en motorsykkel og bil bakfra. Foto: HÅKON EIKESDAL Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer