Kranbil rev ned trikkens kjøreledning

Oslotrikken lammet.

OSLOTRAFIKKEN LAMMET: Etter at en lastebil med kran rev ned trikkens kjøreledning har trafikken i hovedstaden blitt kraftig lammet. 2400-TIPSER: Nanna Klingenberg
OSLOTRAFIKKEN LAMMET: Etter at en lastebil med kran rev ned trikkens kjøreledning har trafikken i hovedstaden blitt kraftig lammet. 2400-TIPSER: Nanna KlingenbergVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En lastebil med kran rev ned kjøreledningen ved trikkestoppet på Stortorvet i Oslo rundt klokka 9.30 i morgentimene. Ingen ble skadd, men ulykka fører til at kollektivtrafikken blir lammet i Oslo.

- Alle trikkelinjer er berørt, men vi vil prøve å opprettholde trafikken ved å bruke andre veier. Men du kommer deg ikke over Stortorvet med trikk, sier pressetalskvinne Ellen Frøne til Dagbladet.

Ifølge Oslo politidistrikt vil det bli omfattende avsperringer i området i minst åtte timer, fram til skadene er utarbeidet.

- Det vil ta seks-sju timer, ifølge den siste meldinga jeg har fått. Når folk skal hjem fra jobb i ettermiddag vil trikken forhåpentligvis være i drift også forbi Stortorvet, sier hun.

Stortorvet ligger rett ovenfor Jernbanetorget og passeres av trikkelinjene vestover, samt en del bussruter.