Krangel før drapet

Politiet føler seg sikre på at ektemannen (29) stakk i hjel sin fraseparerte kone (22) med kniv. Selv hevder mannen at en tredjeperson, med norskklingende navn og europeisk utseende, sto og ventet på henne ved Eiksmarka stasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Min klient opplyser at han og kona gikk av på Eiksmarka. De hadde kranglet underveis fra Oslo sentrum, og han ville bytte T-bane. Kona hans skulle møte en mann, som han oppfattet var den nye kjæresten hennes, på stasjonen, sier advokat René Ibsen på vegne av sin klient.

- Min klient har i politiavhør oppgitt et fornavn og en detaljert beskrivelse av denne mannen. Jeg regner derfor med at politiet finner ham, sier Ibsen.

- Hva skjedde ifølge din klient etter at de gikk av T-banen på Eiksmarka stasjon?

- Det oppsto en krangel mellom min klient og denne tredjepersonen, som bar på en kniv. Kona hans forsøkte å gå imellom, med det resultat at alle tre havnet nedi skinnegangen. Da min klient så at kona hans var blitt knivstukket flere ganger, løp han etter den flyktende drapsmannen for å ta ham igjen, sier mannens forsvarer.

Uklart motiv

Politiet tror ikke på denne versjonen:

- Riktig nok ble det først meldt om tre involverte. Men ingen seinere vitneavhør peker i denne retningen. Vi tror mannen stakk kona med flere knivstikk på perrongen og/eller skinnegangen. To tenåringsjenter så mannen gjøre stikkbevegelser mot kvinnen - som ropte «Stop! Stop! I love you», sier politiavdelingssjef Olav Brubak ved Asker og Bærum politidistrikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer