Krangler med «alle»

Den styrtrike Singh-familien har kranglet med Arbeidstilsynet, medarbeidere, Oslo kommune og en mengde naboer.

PÅKOSTET: I sju gedigne eneboliger på Mortensrud i Oslo, bor den medieskye Singh-familien. Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
PÅKOSTET: I sju gedigne eneboliger på Mortensrud i Oslo, bor den medieskye Singh-familien. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den styrtrike familien Singh driver blant annet kleskjeden LMC og hotellet Best Western Kampen Hotell i Oslo.  Torsdag skrev Dagbladet at tidligere hotellmanager Tommaso Bram i fjor vant i en erstatningssak for ugyldig oppsigelse, men ikke får sine 670.000 kroner fordi Singh-selskapet hvor han var ansatt gikk konkurs.Bram er bare en av mange familien har kranglet med.

- Kummerlig For to år siden kunne familien Singh endelig ta i bruk sine nye hjem på Mortensrud i Oslo på lovlig vis. Da hadde det vært kranglet heftig om de sju gedigne, treetasjes villaene siden byggestarten i 2003.«Mange arbeidsfolk fra andre land har bodd/bor i råbyggene under kummerlige forhold», skrev Tor Helge Lyngstøl i Brenne velforening til kommunen i 2007.

Ulovlige kjellere - Det tok evigheter med byggingen. Utenlandske arbeidere bodde der i en lang periode, i rene skjære betongen, sier Lyngstøl til Dagbladet. - Det var ingen arbeidere som bodde der, sier Gurpreet «Goldi» Singh til Dagbladet.I august 2010 fikk familien endelig tillatelse til å flytte inn i de nye eneboligene. Da hadde de måttet mure igjen ulovlige kjellere, fått pålegg om å slutte å bo der ulovlig, og blitt truet med tvangsmulkt på 20.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer