Krangler med plastikkirurg

Miss World har fikset på utseendet, men vil saksøke kirurgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Miss World, Peru\'s Maria Julia Mantilla, mener plastikkirurgen hennes har pyntet på sannheten om de plastiske operasjonene han har utført på henne, skriver AP.

Fikset nese og bryst

Cesar Morillas er en av Peru\'s mest ettertraktede plastikkirurger, og Miss World innrømmer at han ga henne neseplastikk og brystøkning i februar 2004. Desember samme år ble hun kronet til verdens vakreste. Men hun nekter for at plastikkirurgen opererte kinnene, ørene, leppene og øyenbrynene hennes som han skal ha vist på "før-og-etter" bilder til den spanske avisen El mundo. 

Hevder at legen lyver

- Han har sagt at jeg er hans produkt, og selve produktet til peruansk plastikkirurgi, og at han formet kroppen min, fjernet fett og annet. Han snakker om ting han aldri har gjort, sier den 20 år gamle skjønnhetsdronningen til AP.

- Han sier at jeg er hans største bragd. Med andre ord, jeg er her takket være alt han gjorde. Jeg tror ikke kirurgi kan endre mitt vesen, fortsetter regjerende Miss World som for tiden trener til å bestige en Himalaya-fjelltopp for samle inn penger til tibetanske barn.

MISS WORLD:   4. desember i fjor ble hun kåret til Miss World. Nå vil hun saksøke kirurgen. Foto: SCANPIX/EPA
MISS WORLD: 4. desember i fjor ble hun kåret til Miss World. Nå vil hun saksøke kirurgen. Foto: SCANPIX/EPA Vis mer
BEVISET: Miss World Maria Julia Mantilla viser et bilde av seg selv da hun vant skjønnhetskonkurransen "Teen Peru" to år før hun tok plastisk operasjon. Hun hevder at dette bildet motbeviser løgner som både plastikkirurgen Cesar Morillas og en spansk avis har kommet med.