Kranglet med eks-kjæresten

KRISTIANSAND (Dagbladet): Kronprins Haakon (24) og Cathrine Knudsen (22) ble observert i høylytt krangel under Quart-festivalen natt til torsdag. I går vekslet de bare noen få ord da de begge var til stede på teknofest. Cathrine ble igjen på festen da Haakon dro av gårde i selskap med blant andre Søgne-jenta Hilde Drange.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Akkurat som i fjor dukket kronprins Haakon opp på Quart-festivalens store øyfest. Festen på Dybingen Øy rett ute i sundet utenfor Kristiansand er den årvisse se-og-bli-sett-festen for assosierte medlemmer av trendmafiaen og alle som desperat henger seg på.

Livvakter

Halvveis ut i festen la kronprinsen og gjengen med kristiansandsvenner til ved øya og gikk i land. Med seg i en følgebåt hadde han to ekstra livvakter som ble med på land. Begge vaktene var diskré kledd og bevæpnet, men ikke bedre kamuflert enn at de skilte seg ut i mengden av trendy vestkantungdom og mer eller mindre hippe utelivsfolk. I løpet av øybesøket gjorde vaktene en rask og effektiv opprydning da en ung, men full kongehusentusiast prøvde å komme i kontakt med arveprinsen.

Kjølig tone

Gamlekjæresten Cathrine Knudsen var allerede på øya da kronprinsen kom. De holdt avstand til hverandre under hele festen, bortsett fra å veksle noen få ord i forbifarten ved en anledning.

Tonen så ut til å være en smule kjølig, etter at de to hadde en heftig krangel i resepsjonen på Caledonien Hotel natt til torsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer