Kranglet med kona - gikk 45 mil

Skulle bare kjøle seg ned litt.

LANGT HJEMMEFRA: Den opphetede ektemannen ble funnet i Fano på adriaterhavskysten ei uke etter at han gikk ut døra hjemme. Foto: Nicola Romani / Wikimedia Commons
LANGT HJEMMEFRA: Den opphetede ektemannen ble funnet i Fano på adriaterhavskysten ei uke etter at han gikk ut døra hjemme. Foto: Nicola Romani / Wikimedia Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann fra Como i Nord-Italia har nå fått tilnavnet Forrest Gump i italienske medier, etter at han gikk 45 mil etter en krangel med kona, melder BBC News.

I den Oscar-belønte filmen «Forrest Gump» (1994) løper Tom Hanks' karakter med samme navn på tvers av USA.

Stengt ned

Regionen Lombardia, hvor Como ligger, er for tida under strenge coronatiltak, og italiensk presse setter den hjemlige krangelen i forbindelse med nedstengingen.

Etter den opphetede meningsutvekslingen skulle mannen bare ut for å kjøle seg ned litt - men ble funnet i Fano på adriaterhavskysten ei uke seinere, midt på natta.

Langdistansegåeren ble ilagt ei bot på 400 euro - litt i overkant av 4000 kroner - for å ha brutt det gjeldende portforbudet.

- Jeg kom hit til fots, og brukte ingen form for transport. På veien møtte jeg folk som tilbød meg mat og drikke, forklarte mannen til politiet, som fant ham vandre tilsynelatende uten mål og mening på en hovedvei.

Hentet

Como-mannen opplyste videre at tilstanden hans var bra, men han var litt sliten etter å ha gått i snitt 60 kilometer om dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer