Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kranglet om CD-spiller - drepte fire

Mange satt i venterommet hos vikarbyrået da to menn begynte å krangle om en CD-spiller. Krangelen endte med døden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skytingen skjedde halv sju i dag morges amerikansk tid. Femten mennesker hadde allerede rukket å møte opp i venterommet i håp om å få noe å gjøre.

Plutselig begynte to menn å krangle om CD-spilleren i lokalet. Den ene av de to mennene var godt kjent for både vikarene og byrået, som betegner ham som ustabil.

Mannen trakk våpen og begynte å skyte rundt seg. Noen flyktet, mens andre gjemte seg i skap på venterommet. Men ikke alle rakk å komme unna: Tre mennesker lå døde da gjerningsmannen flyktet. Et fjerde offer døde på operasjonsbordet.

Mannen flyktet hjem til sin egen leilighet etter drapene. Politiet omringet boligområdet og evakuerte naboer under aksjonen, der mannen blant annet skjøt på politiet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling