«Krapyl»-avskjedigelse annullert etter politimestertabbe

Vurderer omkamp mot omstridt politimann i Eidskog på ferieflyet hjem.

HAR JOBB - ALLIKEVEL:  Avskjedigelsen av polititjenestemann Stein-Robin Kleiven Bergh i Eidskog er annulert etter en formell tabbe av politimester Tormod Bakke, som vurderer omkamp. Foto: Privat.
HAR JOBB - ALLIKEVEL: Avskjedigelsen av polititjenestemann Stein-Robin Kleiven Bergh i Eidskog er annulert etter en formell tabbe av politimester Tormod Bakke, som vurderer omkamp. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politimannen Stein-Robin Kleven Bergh (51), som ble avskjediget fra jobben i Hedmark politidistrikt tidligere i år for blant annet å ha kalt daværende statsminister Jens Stoltenberg for et «krapyl» på Facebook, kan få fortsette i jobben likevel.

Etter avskjedigelsen bidro han til nye overskrifter ved å avertere privat skogsutstyr på finn.no for å få til «salt i maten» og penger til arbeidsrettssak.

Det nasjonale ansettelsesrådet for politifolk har i dag godkjent den suspenderte og ytringsivrige polititjenestemannens anke på grunn av formelle feil.

Politimesterens tabbe Og det er politimesteren selv og mannen som ville bli kvitt tjenestemannen etter flere års turbulens - Tormod Bakke - som er ansvarlig for den formelle feilen.

Kleven Bergh sier selv til Glåmdalen at han nå regner saken for død og at han har fått jobben tilbake. Han regner med å møte på jobb igjen så snart han har fått det formelle vedtaket om annuleringen og når han har tatt ut resten av ferien.

Så sikker på at den kontroversielle personalsaken der definitivt over, er ikke kommunikasjonsrådgiver Kari-Anne Dobloug i Hedmark politidistrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer