Krasjet i autovernet og stakk

På nøyaktig samme sted som forrige ukes dødsulykke.

KRASJET OG STAKK:  En bil krasjet inn i autovernet ved rundkjøringa til Rælingstunnelen ved Lillestrøm. Blomstene og lysene til høyre i bildet ble lagt ned etter dødsulykken forrige uke som skjedde på akkurat samme sted. Foto: Benjamin A. Ward
KRASJET OG STAKK: En bil krasjet inn i autovernet ved rundkjøringa til Rælingstunnelen ved Lillestrøm. Blomstene og lysene til høyre i bildet ble lagt ned etter dødsulykken forrige uke som skjedde på akkurat samme sted. Foto: Benjamin A. Ward Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  Klokka 4.15 i natt meldte en taxisjåfør fra til politiet at en bil hadde kjørt i autovernet ved rundkjøringa ved Rælingstunnelen ved Lillestrøm — på nøyaktig samme sted som to personer omkom i en dødsulykke forrige uke. - Da vi kom dit sto bilen der med store materielle skader, men det var ingen personer på stedet, sier operasjonsleder i Romerike politidistrikt Ola Magne Mæle til Romerikes Blad.

Etter en stund fikk politiet kontakt med bileieren. Han fortalte at bilen var lånt bort.

- Så vi tok kontakt med personen som disponerte bilen, og det viser seg at bilen visstnok er stjålet, sier Mæle til avisa.

Politiet har enda ikke funnet ut hvem som har kjørt bilen og ønsker kontakt med personer som har sett ulykken eller vet noe om den.

Rælingstunnelen ved Lillestrøm er det stedet i Norge hvor det tas flest farssynere. Hele 8071 sjåfører ble tatt for å kjøre for fort på dette stedet i fjor.

Forrige uke gikk det veldig galt. To menn fra Estland krasjet i autovernet før bilen deres fløy opp til 90 meter gjennom lufta og havnet i elva.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer