HER ENDTE FERDEN: Sjåføren er kjørt til Ullevål sykehus, etter å ha kjørt inn i to biler og deretter forsøkt seg på gjerdet ved Botanisk hage i Oslo. Heldigvis ble ingen fotgjengere skadd. Foto: Espen Hovde.
HER ENDTE FERDEN: Sjåføren er kjørt til Ullevål sykehus, etter å ha kjørt inn i to biler og deretter forsøkt seg på gjerdet ved Botanisk hage i Oslo. Heldigvis ble ingen fotgjengere skadd. Foto: Espen Hovde.Vis mer

Krasjet i to biler og landet i botanisk hage

Bilfører på sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann kjørte inn i to biler på Tøyen i Oslo ved ni-tiden i dag.

Villmannsferden endte i et gjerde i botanisk hage - mellom Hersleb barneskole og Vahl ungdomsskole.

- Det var bare flaks at dette ikke skjedde en halvtime tidligere, da det var masse barn her på vei til skolen, sier øyenvitnet Marianne V. Estevenin til Dagbladet.no.

Kjørt til sykehus
- Det er en som har kjørt uvørent og har vært borti et par andre biler før han selv krasjet i et gjerde i Jens Bjelkes gate ved Botanisk hage, sier operasjonsleder Reidun Lilleås til Dagbladet.no.

- Sjåføren er kjørt med ambulanse til Ullevål universitetssykehus. Vi kommer til å ta en rutinemessig promilletest, opplyser Lilleås.

- Virket målbevisst
De to bilene som ble truffet, endte opp i henholdsvis en rundkjøring og inn i en bygning. Politiet opplyser at sjåførene som ble truffet av den hvite varebilen har meldt om smerter, men at de har tatt seg til legevakten på egenhånd.

- Jeg var på kopirommet på den andre siden av gaten, da jeg så den hvite varebilen komme kjørende opp veien og nesten målbevisst, som med vilje, krasjet inn i den svarte bilen, forteller Marianne.

- Personen som ble truffet i rumpa, det virket ikke som om han han hadde store fysiske skader, men han så ut som om han er i sjokk, sier et annet øyenvitne, Hans Skjærstad, til Dagbladet.no.

- Jeg tror det var en kraftig rusa person som gjorde dette, sier Skjærstad.

Røykutvikling
Ifølge Marianne Estevenin begynte det å strømme røyk ut av den svarte bilen etter kollisjonen.

- To personer forsøkte å dytte bilen bort fra huset. Så prøvde de å slukke røykutviklingen med snø, forteller hun til Dagbladet.no.

BLE TRUFFET: Denne bilen ble truffet i hekken av den hvite varebilen, og endte med å krasje inn i en bygning. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet
BLE TRUFFET: Denne bilen ble truffet i hekken av den hvite varebilen, og endte med å krasje inn i en bygning. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Vis mer