Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Krasjet i trappen til politiet

En ung mann fikk en særdeles kort vei til fyllearresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En ung mann krasjet natt til mandag bilen sin i trappen til politihuset i Bergen. Han fikk en særdeles kort vei til fyllearresten.

- Vi hørte et kraftig smell utenfor huset. Vi hadde folk på stedet som kom seg rimelig kjapt ut, sier operasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Inger Myrtvedt, til NRK.


Ute på trappen fant de en mann i 20-årene og bilen hans.


- Bilen hadde flatet rekkverket og sto halvveis opp i trappen til hovedinngangen vår. Mannen kom uskadd fra det hele, men dette kunne gått skikkelig galt, sier operasjonslederen.


Etter ulykken ble mannen fulgt den korte veien inn i politihuset, hvor han ble plassert i arresten, mistenkt for promillekjøring.


Strekningen forbi politihuset i Bergen er helt rett. Ulykken skjedde i 4-tiden.


NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling