Kreditkassen, Fokus og Postbanken kan bli slått sammen

Fokus Bank og Postbanken bekrefter at det har pågått samtaler mellom de to bankene og Kreditkassen. Kreditkassen vil ikke kommentere spekulasjonene om en fusjon mellom de tre bankene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nettavisen meldte i dag at Kreditkassen, Fokus Bank og Postbanken har hatt samtaler med sikte på en sammenslåing.

- Fokus Bank er ikke parat til noe ekteskap nå, men banken har løpende samtaler både med Kreditkassen og andre finansinstitusjoner, sier informasjonsdirektør Anne Karin Sveinall i Fokus Bank til NTB.

Hun sier at Fokus er en viktig brikke i mange fusjonsplaner, men vil ikke bekrefte at Kreditkassen nå beiler både til Postbanken og Fokus.

- Ingen kommentar

Informasjonsdirektør Tore Dyrdahl i Postbanken bekrefter i likhet med Sveinall i Fokus Bank at det har pågått samtaler, men føyer til at slike samtaler også pågår mellom Postbanken og andre finansinstitusjoner.

Informasjonsdirektør Kjell Flø i Kreditkassen ønsker ikke å kommentere spørsmålet om banken planlegger å fusjonere med Postbanken og Fokus.

Norges største

Hvis det skulle lykkes Kreditkassen, Fokus og Postbanken å bli enige, vil nyskapningen bli Norges største finansinstitusjon med en forvaltningskapital på rundt 300 milliarder kroner.

Ifølge Nettavisen er arbeidet med en sammenslåing kommet langt, og en offentliggjøring av planene skal være nært forestående. Kildene for denne informasjonen er ikke kjent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer