- Kreftnyra jeg måtte fjerne var et resultat av min synd

Redaktør Jan Hanvold i Visjon Norge forsvarer predikant som hevder kristne ikke behøver å være syke.

MØTER LESERNE: Redaktør Jan Hanvold i Visjon Norge angrer ikke på at han har sluppet til den omstridte predikanten Thurman Scrivner på norske tv-skjermer. Foto: Visjon Norge
MØTER LESERNE: Redaktør Jan Hanvold i Visjon Norge angrer ikke på at han har sluppet til den omstridte predikanten Thurman Scrivner på norske tv-skjermer. Foto: Visjon Norge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Send inn dine spørsmål til redaktør Jan Hanvold i Visjon Norge som stiller til nettmøte på Dagbladet.no klokka 17 i ettermiddag.

(Dagbladet): Tidligere i dag omtalte Dagbladet den omstridte amerikanske predikanten Thurman Scrivner som på norsk tv hevder at kristne ikke behøver å være syke og at funksjonshemmede barn er straff for synd.

- Vi tar selvfølgelig avstand fra at funksjonshemmede barn er Guds straff for foreldrenes synd. Dette er tatt ut av sin sammenheng, sier redaktør Jan Hanvold som skriver om dette i artikkelen «Storm i et vannglass!» på Visjon Norges hjemmeside.

Visjon Norge, som nylig ble tilgjengelig for folk gjennom Riks-TV, har sørget for at Thurman Scrivner har nådd ut til et norsk tv-publikum i sine sendinger.

- Resultat av mitt syndige liv Redaktør Jan Hanvold i kanalen mener Scrivner har et poeng når han hevder at synd kan føre til sykdom.

- Med synd mener vi å bomme på målet. Når en røyker får lungekreft er det et resultat av hans synd. Det står jo på røykpakka at det er farlig å røyke. Når et narkomant par får et barn som er født med avhengighet og psykiske skader, er det et resultat av deres synd, sier Hanvold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer