Kreftsyke Jannicke falt på isen utenfor Ullevål sykehus - fikk brudd i nakken

Jannicke Wilsbeck skulle til cellegiftbehandling da hun snublet på isen utenfor Ullevål sykehus, og fikk brudd i nakken.

FALT PÅ ISEN: På vei til kreftbehandling ved Ullevål sykehus ramlet Jannicke på isen og fikk brudd i nakken. Foto: Privat
FALT PÅ ISEN: På vei til kreftbehandling ved Ullevål sykehus ramlet Jannicke på isen og fikk brudd i nakken. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jannicke Wilsbeck har hatt uhelbredelig kreft i to år, og går til behandling med jevne mellomrom. 1. mars skulle hun inn på dag to av en cellegiftkur. På fortauet inne på sykehusområdet, noen meter fra sykehusinngangen, snublet hun på isen. Hun forteller at området rundt henne var speilblankt.

- Jeg holdt mannen min i armen, men skled på beina likevel, forteller hun.

- Har ikke så mye tid igjen

Først trodde Wilsbeck det var snakk om kink i nakken, men etter flere dager fikk hun tatt en CT-undersøkelse som viste et rent brudd. Området er skjørere enn vanlig på grunn av en svulst i nærheten av bruddet.

Det er ifølge Wilsbeck ikke første gang hun har vært nær ved å skli utenfor sykehuset.

- Jeg har klaget til dem om dette i hele vinter, det har vært kjempeglatt. Og nå må jeg gå med nakkekrage i tolv uker, forteller en fortvilet Wilsbeck.

Nakkekragen skal ifølge Wilsbeck gjøre at hun holder nakken totalt i ro, for å ikke bli lam eller slutte å puste. Hun forteller at hun skled på fortauet noen meter unna hovedinngangen på Ullevål sykehus. Nakkekragen hun må gå med de neste månedene har gjort en allerede fortvilet situasjon mye verre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer