Kreftsyke Wenche Myhre: - Jeg har det bra

Operert for brystkreft i juli. Etterbehandles på Radiumhospitalet.

OPERERT FOR BRYSTKREFT: - Jeg har det bra, sa Wenche Myhre som gjest hos Dan Børge Akerø under TV-aksjonen i kveld. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet
OPERERT FOR BRYSTKREFT: - Jeg har det bra, sa Wenche Myhre som gjest hos Dan Børge Akerø under TV-aksjonen i kveld. Foto: Lars Eivind Bones/DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): I slutten av juli ble Wenche Myhre (63) innlagt ved Radiumhospitalet, og operert for en mindre kreftsvulst i brystet. Svulsten ble oppdaget ved rutinemessig mammografi, og prognosen er god.

- Dette kom som et sjokk for meg som for alle andre. På Radiumhospitalet føler jeg meg i de beste hender, sa Wenche Myhre gjennom sin advokat etter operasjonen.

Gode prognoser I kveld var hun gjest hos Dan Børge Akerø .i TV-aksjonen på NRK.

- Jeg er for tiden under behandling på Radiumhospitalet, og har det bra, sa Wenche Myhre.

Prognosene for at hun skal bli helt frisk er gode.

Avlyst alle oppdrag Wenche Myhre har som følge av operasjonen og etterbehandlingen avlyst alle sine arrangementer og oppdrag i høst, og hun kunne heller ikke være med da et reportasjeteam fra NRK i høst besøkte barneklinikken hun var med på å starte i Gaza som 18-åring. En reportasje som ble vist under TV-aksjonen i kveld.

- Jeg fikk dessverre ikke lov til å bli med på den turen, men det å få delta i TV-aksjonen her i kveld, er den beste medisin for meg, sa Wenche Myhre på direkten i kveld.

Folkekjær Allerede i 2003 ble den folkekjære artisten tildelt hedersprisen under Spellemannsprisen for sine 50 år i underholdningsbransjen i Norge og utlandet.

Wenche Myre er blant annet en av de mest populære norske artistene i Tyskland gjennom tidene.