Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

-Krekar må avvises

- Mulla Krekar må bare få komme inn i landet dersom han kommer for å hente sin familie, sier Fremskrittspartiets formann Carl I. Hagen til NTB.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Skal han forlate Gardermoen, må det skje med bevæpnet vakt. Den eneste grunnen til at han skal få komme inn i landet må være at han vil ha familien med seg hjem til Irak, understreker Frp-formannen.

Hagen sier at Norge ikke må trekkes inn i interne forhold i Irak, og viser til at mulla Krekar er en geriljaleder i sitt hjemland.

- Hvis vi har undertegnet noen internasjonale avtaler som hindrer oss i å sende mulla Krekar hjem, bør vi si opp disse avtalene slik at vi igjen kan styre i vårt eget land, sier Carl I. Hagen.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling