Krevde å vite hvor to personer befant seg - skjøt 15 personer da ingen svarte

Ny massakre på bar i Mexico.

MASSAKRE: 15 personer ble drept i en massakre på baren La Colorada i Chihuahua i går kveld. Foto: Reuters/Stringer/Scanpix
MASSAKRE: 15 personer ble drept i en massakre på baren La Colorada i Chihuahua i går kveld. Foto: Reuters/Stringer/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Væpnede menn tok seg inn i baren La Colorada og åpnet ild i går kveld, opplyser lokale myndigheter.

Vitner forteller at rundt sju tungt bevæpnede menn tok seg inn i baren og krevde å få informasjon om hvor to eller tre andre menn befant seg. Etter at de ikke fikk noe svar, begynte de å skyte rundt seg vilkårlig, melder nyhetsbyrået AFP.

Flere av de drepte skal ha vært mistenkt for narkotikahandel, men to av dem var journalister, ifølge en lokal presseorganisasjon.

Chihuahua er hovedstad i delstaten ved samme navn i den nordlige delen av Mexico, som er hardt rammet av konflikten mellom ulike narkokarteller og mexicanske sikkerhetsstyrker.

Myndighetene opplyser at ytterligere to personer ble skutt og drept i en skyteepisode på en annen bar i byen. Dermed ble totalt 17 drept i barangrep denne helga, melder Reuters.

Massakren bærer likhetstrekk til en lignende skyteepisode 4. februar, da en gruppe væpnede menn tok seg inn i en annen bar i Chihuahua og åpnet ild. Ni personer ble drept, inkludert fem bandmedlemmer og en politikvinne.