Krevde nissen for barnebidrag

New York (NTB-AP): Barna i kjøpesenteret gjorde store øyne, da julenissen ble skjelt ut som slask og unnalurer og konfrontert med krav om barnebidrag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LaToya Ramirez syntes det var noe kjent med julenissen som satt omgitt av forventningsfulle barn i et butikksenter i Brooklyn. Og da hennes unge sønn utbrøt «se, pappa er julenisse», var hun ikke lenger i tvil om at det var eks-mannen, Neil Ramirez, som skjulte seg bak nisseskjegget.

LaToya grep raskt ned i håndvesken, og ga «julenissen» Neil Ramirez rettspapirer som konstaterte at han skyldte barnebidrag for et halvt år.

- Han puttet papirene i sekken, forteller hun.

- Der sitter han med alle disse barna på fanget, sier «ho, ho, ho, hva ønsker du deg til jul». Men hva har han å by sin egen sønn til jul, spør hun.

- Juler opp nissen

Få dager senere dro fru Ramirez tilbake til kjøpesenteret, og oppsøkte julenissen på nytt, med et meget klart uttrykt juleønske om å få bidraget han skyldte henne. Han dyttet henne i brystet, sier hun, og hun fiket tilbake.

Herr Ramirez sier han aldri dyttet sin kone, men han husker at barna som sto omkring begynte å hyle, og rope: - Se, damen juler opp nissen.

Politiet ble tilkalt, men ingen ble arrestert.

Kontraktnisse

Til tross for konfrontasjonene, forble herr Ramirez på sin nissepost - helt til forrige uke. Mandag var han erstattet med en annen.

- Herr Ramirez var en kontraktsnisse, og hans kontrakt har ganske enkelt gått ut, opplyser en talsmann for kjøpesenteret.

Ramirez hevder selv at han på ingen måte er en slik unnasluntrer som eks-kona hans hevder. Han har dessuten to barn med en annen kvinne, sier han.

Den andre kvinnen, Maritza Rivera, hevder på sin side at Ramirez har betalt til sammen 15 dollar i barnebidrag for de to sønnene, som nå er 13 og 11 år gamle.

- Kvinner er så ondskapsfulle, sier Ramirez.