Skuespiller tiltalt

Krever 1,5 mill. for tapte inntekter fra prostitusjon

Kvinne hevder skuespiller var halliken hennes i 16 måneder. Forsvareren mener hun ikke er troverdig.

- FIKK HALLIKSTEMPEL: Skuespilleren sier han etter dommen i sexfelle-saken i 2013 (bildet) fikk et hallikstempel på seg, og derfor var ekstra varsom med hvordan han framsto i fortsettelsen. Illustrasjon: Fedor Sapegin / Dagbladet
- FIKK HALLIKSTEMPEL: Skuespilleren sier han etter dommen i sexfelle-saken i 2013 (bildet) fikk et hallikstempel på seg, og derfor var ekstra varsom med hvordan han framsto i fortsettelsen. Illustrasjon: Fedor Sapegin / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hun krever 1 451 250 kroner for hele tiltaksperioden, opplyser advokat Trine Rjukan til Dagbladet.

Rjukan er bistandsadvokat for en kvinne i 20-åra som i dag har fortalt Oslo tingrett at hun i 16 måneder i 2012/13 prostituerte seg på oppdrag fra den jevngamle skuespilleren som er tiltalt for en rekke forhold, blant annet hallikvirksomhet.

- 70/30-fordeling

Kvinnen fortalte at skuespilleren detaljstyrte hvordan hun skulle selge seg til kundene, og i tillegg tok mesteparten av fortjenesten - 70 prosent. Dermed satt hun igjen med påfallende lite penger etter å ha betjent sju kunder på en og samme dag, til en timepris på 2500 kroner.

- Jeg telte pengene opp som han gjorde - ved å ta av det han skulle ha. Jeg så at jeg bare satt igjen med noen tusen, og tenkte «herregud, dette er ikke greit», forklarte hun i vitneboksen.

Kvinnen fikk etter dette forhandlet seg til en 60/40-avtale forklarte hun. Men så vel det profesjonelle som seksuelle forholdet mellom henne og skuespilleren tok kort tid etter slutt, og etter en periode som selvstendig prostituert sluttet hun med virksomheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer