Krever 340 000 i ukelønn av eks-mannen

Saftig skilsmissekrav fra svensk grevinne.

DYR I DRIFT: Den svenskfødte grevinnen Marie Douglas-David hevder å kunne rettslig dokumentere at hun trenger 53 000 dollar (cirka 340 000 kroner) i uka for å opprettholde livsstilen hun fører i dag.Foto: SCANPIX/AP Photo/George Ruhe
DYR I DRIFT: Den svenskfødte grevinnen Marie Douglas-David hevder å kunne rettslig dokumentere at hun trenger 53 000 dollar (cirka 340 000 kroner) i uka for å opprettholde livsstilen hun fører i dag.Foto: SCANPIX/AP Photo/George Ruhe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De fleste skulle nok ha klart å dekke sine mest primære behov i hverdagen med 340 000 kroner i årlige bidrag fra forhenværende ektefelller.

Den svenskfødte grevinnen Marie Douglas-David (36) hevder imidlertid å trenge det samme beløpet i ukentlige utbetalinger for å kunne dekke det hun mener er ytterst nødvendige løpende utgifter, melder The Times.

Douglas-David ligger for tiden i bitre skilsmisseforhandlinger med eksmannen George David (67), tidligere toppsjef i United Technologies Corporation. Eksmannen har tilbudt en totalpakke på cirka 43 millioner dollar (cirka 275 millioner kroner) for å sette en endelig strek for ekteskapet, noe som er i henhold til særeiekontrakten ekteparet inngikk før bryllupet.

Det er imidlertid ikke godt nok for den svenskfødte grevinnen, som krever mer enn det dobbelte - rundt 100 millioner dollar (640 000 000 kroner).  Marie Douglas-David, som tidligere jobbet som finansmegler, mener å kunne dokumentere at hun står uten inntekt. Derfor har hun levert en smørbrødliste over ukentlige utgifter som blant inneholder et klesbudsjett på nær 30 000 kroner, over 6000 kroner i hår- og hudbehandling, rundt 10 000 kroner i restaurant- og underholdningsutgifter, 14 000 kroner til en personlig assistent og 10 000 kroner i hestehold.    

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer