Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Krever 39 politifolk for å fly hooligans fra Bergen

Flyselskapet krever én politimann per kroat for å fly hjem de pågrepne fotballpøblene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag ble de 39 Dinamo Zagreb-tilhengerne pågrepet og satt i arresten fordi de ikke hadde penger til å oppholde seg i Bergen.

Samme morgen var de nektet adgang på ferja som skulle ta dem med hjem via Danmark, fordi de hadde laget så mye kvalm på vei oppover til Norge.


Tirsdag venter et chartret fly på kroatene, men å frakte kroatene hjem blir en dyr affære for politiet. I tillegg til regningen for å chartre flyet, krever flyselskapet at hver kroat følges av en politimann, melder NRK.

Politiet strever nå med å få med nok politifolk på turen, og må få hjelp fra utlendingsenheten i Oslo. Turen vil også gå ut over bemanningen hjemme, bekrefter Kjell Mo, leder i Hordaland politidistrikts utlendingsseksjon, overfor NRK.

Hvor mye regningen blir på totalt, er foreløpig uklart.

(NTB)

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling