Krever at Anundsen beklager på vegne av sin statssekretær

- Fullstendig uverdig, mener Venstre-politiker Abid Raja.

REAGERER KRAFTIG: Venstre-politiker Abid Raja mener innlegget Justisdepartementets statssekretær skrev om advokat Frode Sulland er fullstendig uverdig, og krever nå en beklagelse fra Justisministeren. Foto: Jacques Hvistendahl/ Dagbladet
REAGERER KRAFTIG: Venstre-politiker Abid Raja mener innlegget Justisdepartementets statssekretær skrev om advokat Frode Sulland er fullstendig uverdig, og krever nå en beklagelse fra Justisministeren. Foto: Jacques Hvistendahl/ Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stortingsrepresentant Abid Raja (V) reagerer kraftig på innlegget hvor statssekretær Vidar Brein-Karlsen i Justisdepartementet går hardt ut mot den profilerte advokaten Frode Sulland, som leder Forsvarergruppen i Advokatforeningen.

Innlegget er et svar på Sullands kritikk av at norske innsatte skal sone i Nederland. Det ble først publisert i Aftenposten sist lørdag, og er også gjengitt på Regjeringens nettsider.

- Motivert av penger Her skriver Brein-Karlsen blant annet følgende:

«Sulland bør slutte å sutre og innse at avtalen i Nederland er en realitet.»

Og videre:

«Det virker som om Sulland dytter utsatte grupper foran seg for å få mer penger til seg selv og at det er motivet? Og så lurer jeg på følgende: Hvor ofte drar Frode Sulland på besøk til tidligere klienter som soner i Tromsø eller Vadsø? Det kan virke som om han er der stadig vekk etter domfellelse. Eller at han rett og slett konstruerer problemer.»

- Fortjener respekt - Dette er fullstendig uverdig av statssekretæren. Folk som Sulland har stått på for svake grupper hele livet - han fortjener vår respekt og ikke statlig kjeft, tordner Abid Raja.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.