Krever avklaring om kontantstøtte

KrF-leder Dagfinn Høybråten sender opp testballong.

KREVER AVKLARING:  Dagfinn Høybråten vil vite hva regjeringen har tenkt å gjøre med kontantstøtten og håper den rødgrønne regjeringen vil vise samarbeidsvilje overfor KrF og beholde ordningen. Her er KrF-lederen ute for å markere en sikrere skolevei i valgkampen. Foto: Hans Arne Vedlog
KREVER AVKLARING: Dagfinn Høybråten vil vite hva regjeringen har tenkt å gjøre med kontantstøtten og håper den rødgrønne regjeringen vil vise samarbeidsvilje overfor KrF og beholde ordningen. Her er KrF-lederen ute for å markere en sikrere skolevei i valgkampen. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(dagbladet.no:) Nå krever Dagfinn Høybråten å få vite hva den rødgrønne regjeringen har tenkt å gjøre med kontantstøtten.

- Regjeringen har jo i hele valgkampen sagt at de har innfridd løftet om full barnehagedekning. Nå er situasjonen den at vi er i ferd med å oppnå reell valgfrihet mellom barnehage og kontantstøtte. Vi frykter jo nå at regjeringen avvikler ordningen med kontantstøtte, slik den har sagt den skal gjøre, sier Høybråten til Dagbladet og legger til:- Det er veldig mange som synes det er litt tidlig å sende ettåringer i barnehagen. Så dette er viktig å få avklart, sier Høybråten.

Politisk testSamtidig sender også KrFs partileder opp en politisk testballong på hvor interessert særlig Ap og Sp er i å samarbeide med KrF.- Nå skal de tre regjeringspartiene forhandle om en ny plattform, da skal de helt sikkert forhandle om dette her. For oss er dette en testsak på hvor mye regjeringen er opptatt av å ha et godt forhold til sentrum og en god relasjon til oss, sier han.

Skrev til Jens 27,juni i år skrev KrF-lederen et brev til statsminister Jens Stoltenberg hvor han uttrykte  bekymring for de mange som mottar kontantstøtte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer