Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Krever forvaring for trippeldrapstiltalt

Aktor vil ha lovens strengeste straff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Aktor har lagt ned påstand om forvaring i inntil 21 år for 31-åringen som er tiltalt for drap på sine tre søstre på Kalbakken i Oslo i fjor, melder NTB.

Trippeldrapstiltalte Shahzad Khan (31) sier han fikk skylda for morens død og at hun kommer til han i drømmene. Men motivet for de bestialske drapene på søstrene er likevel en gåte.

Shahzad Khan er tiltalt for drap på sine tre søstre Sobia Khan (27), Nafisa Shaheen Khan (13) og Saadia Shaheen (24).

De ble alle drept med gjentatte øksehogg mot hodet i boligen på Kalbakken i Oslo. Ifølge tiltalebeslutningen ble også Saadia Shaheen skutt en rekke ganger i hodet og kroppen.

Shahzad Khan skal ha vært ruset på virkestoffet flunitrazepam da han ble pågrepet. Dette virkestoffet brukes i Rohypnol og Flunipam. I tillegg skal det ha blitt funnet spor av cannabis og alkohol i blodet til 31-åringen, som kollapset da han ble pågrepet av politiet samme kveld som drapene skjedde.

<B>TILTALT:</B> Shahzad Khan (31) risikerer lovens strengeste straff dersom han blir dømt for drap på søstrene sine.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling