Krever full Ap-oppvask

Arild Grande tok lørdag et oppgjør med Ingvild Kjerkol for åpen talerstol. Kjerkol vant kampvoteringen, men nå leverer Grande en bekymringsmelding til partiledelsen og ber om full oppvask av ukulturen i Trøndelag Ap.

KRASS KRITIKK: Valgkomiteens leder Arild Grande fikk har medfart under fylkesårsmøtet i Trøndelag Ap. Han varsler en intern gransking. Video: Steinar Solås Suvatne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den heftige maktkampen i Trøndelag Ap er ikke ferdig. Arild Grande ledet nominasjonskomiteen i fylket - og vant ikke fram på fylkesårsmøtet. Men nå tar han nok et oppgjør med det han beskriver som en ukultur i Trøndelag Ap.

Grande leverer også inn en formell bekymringsmelding til Arbeiderpartiet om ukulturen i partiet.

- Problemene i partiet handler ikke bare om enkeltpersoner. Det handler om usunne og skjulte maktstrukturer og at vi som har makt for ofte er ubevisste hvordan vi virker på andre og hvordan vår rolle og væremåte påvirker hele partikulturen. Jeg har selv sett altfor ofte at partiet har mistet medlemmer og talenter fordi folk ikke orker å være med på spillet, fordi de har opplevd ubehageligheter og fordi de finner det best å trekke seg unna, skriver Grande på Facebook.

- Støtt ut og knust

Han gjentar videre det han sa fra talerstolen lørdag, da han gikk direkte ut mot Ingvild Kjerkol og hennes kandidatur for å bli fylkesleder.

- Jeg har sett folk bli støtt ut, baksnakket, knust, enkelte nærmest gå til grunne i en usunn partikultur. Alle vil selvsagt ikke kjenne seg igjen i dette bildet, iallfall ikke folk som har makt og selvtillit. Men det finnes folk som ikke har, eller har hatt det godt, i partiet vårt, skriver Grande.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer