Krever mer enn flørtende blunking fra Jonas: - Du kan beskylde KrF for mye, men vi er ikke lette på tråden

Krever at Ap blir med i kampen mot sorteringssamfunnet.

FLØRTER: - Arbeiderpartiet må ta oss mer seriøst enn å komme tuslende med tilbud først etter at vi har klart å flytte Frp i asylbarnsaken. Det oppfatter vi mer som en flørt enn en reell medgift, sier første nestleder i KrF Dagrun Eriksen. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
FLØRTER: - Arbeiderpartiet må ta oss mer seriøst enn å komme tuslende med tilbud først etter at vi har klart å flytte Frp i asylbarnsaken. Det oppfatter vi mer som en flørt enn en reell medgift, sier første nestleder i KrF Dagrun Eriksen. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): - Jonas kan blunke så mye han vil, men vi er ikke interessert før det kommer medgift på bordet, sier Dagrun Eriksen til Dagbladet.

Uttalelsen kommer etter flere håndsutrekninger fra både Arbeiderpartiet og KrF den siste tida.

- Det KrF bruker uker og måneder på å forhandle med Høyre og Frp om, kunne vi blitt enige om på et kvarter, sa Giske til Dagsavisen seinest på lørdag.

Akkurat den uttalelsen syns Eriksen lite om.

- De må ta oss mer seriøst enn å komme tuslende med tilbud først etter at vi har klart å flytte Frp i asylbarnsaken. Det oppfatter vi mer som en flørt enn en reell medgift, sier Dagrun Eriksen.

Tillitsvalgte har snudd I helga publiserte Dagbladet resultatene av en rundspørring sendt til KrF-tillitsvalgte, som viser at 55,8 prosent heller vil sitte i regjering med Arbeiderpartiet og Senterpartiet enn med Høyre, Fremskrittspartiet og Venstre. Det er en helomvending fra mai 2012, hvor bare 35,7 prosent svarte det samme.

Flere fylkeslagsledere Dagbladet har snakket med, sier at det spesielt er Frp og Per Sandberg som sliter på samarbeidet med regjeringspartiene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.