Krever oljeslutt

Venstre-leder Trine Skei Grande krever fullstendig slutt på leting etter olje og skjerper partiets klimapolitikk.

LETESLUTT: Trine Skei Grande mener vi er nødt til å stanse å lete etter ny olje på norsk sokkel. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er lov å være skuffet etter et sånt valg, det er i hvert fall jeg. Vi har vært gjennom et tøft valg og et tøft år for Venstre, innrømmet Venstre-leder Trine Skei Grande da hun talte til partiets landskonferanse.

- Vi har to år på oss for å snu det til at vi har medvind i neste valgkamp. Det avhenger at vi jobber i lag, bygger organisasjonen vår og gjør den jobben vi er satt til som politikere: Være ombud, sier Grande videre.

Trine Skei Grande oppsummerer altså valget som tøft og at partiet har vært i motvind. Ansvaret hviler på hennes skuldre.

- Når det går dårlig mange steder samtidig er det først og fremst mitt og ledelsens ansvar. Det er et ansvar jeg tar. Men ingen kan løfte et parti eller vinne et valg alene. Vi må være et lag som står sammen, som er villig til å ta en kamp, sier Grande om sitt eget ansvar for det dårlige valgresultatet.

Krever oljeslutt

Trine Skei Grande varsler hva som kommer til å bli Venstres viktigste kamp i regjering denne våren. Det er å flytte iskanten sørover. Samtidig varsler hun at Venstre vil gå enda lengre i olje- og gasspolitikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer