Krever varetekt etter likfunn

Politiet vil be om fire ukers varetekt for den 40 år gamle mannen som er pågrepet og siktet for forsettlig drap i forbindelse med et likfunn i Enebakk i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mannen framstilles i dag for varetektsfengsling i Oslo forhørsrett. Den siktede 40-åringen har så langt nektet å forklare seg for politiet.

40-åringen ble pågrepet like etter at politiet hadde funnet en død person i et skogområde ved riksvei 120 sør for Kirkebygda i Enebakk kommune i går formiddag.

Politiavdelingssjef Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt sier til NTB at det var vitneopplysninger og spaning på den nevnte 40-åringen som førte politiet til liket.

Skal obduseres

Obduksjonsrapporten blir først klar i ettermiddag, og før resultatet foreligger vil ikke politiet fastslå den dødes identitet.

Politiet opplyser imidlertid overfor NTB at de jobber ut fra en teori om at det er en 47 år gammel mann som nå er funnet. Mannen har vært savnet siden før påske, og skal ha tilknytning til narkotikamiljøet i Oslo. Finn Abrahamsen sier politiet har et godt grunnlag for å knytte den pågrepne 40-åringen til likfunnet.

Undersøkelser

Kriminalteknikere fra Oslo undersøkte i natt stedet der mannen ble funnet, mens folk fra Enebakk lensmannskontor holdt vakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer