- Kreves betydelig rengjøring av familiens bad

Småbarnsfamilien fra Mjøndalen fikk seg en ubehagelig overraskelse lørdag kveld, da en mann (59) tok seg inn i huset de bor i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokken 20.30 fikk politiet i Søndre Buskerud melding fra en småbarnsfamilie i Mjøndalen ved Nedre Eiker om at en person hadde tatt seg inn i huset deres. Ikke nok med det, mannen (59) tok seg rett til toalettet for å gjøre sitt fornødne.

- Mor i huset ringer oss og sier en fremmed mann har kommet inn. Ungene skrek og var selvsagt redde, sier operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt Håkon Grøttland til Dagbladet.

- Koste seg
- Småbarnsfamilien satt i eneboligen sin og koste seg denne lørdagskvelden, da den vilt fremmede plutselig kom inn i huset. Han gikk rett inn, fant toalettet og satte seg ned, opplyser han.

- Betydelig rengjøring
Det har ikke vært noe ordinært dobesøk mannen har foretatt seg.

- Han gikk på do på en såpass usivilisert måte at det kreves betydelig rengjøring av familiens bad. Han har stått oppå toalettet og gjort fra seg. Hele toalettet var nedgriset, sier Grøttland.

Alvorlig Mannen skal ikke under noe tidspunkt ha truet familien, men operasjonslederen understreker likevel at de ser på hendelsen som veldig alvorlig.

- Dette er veldig alvorlig og han vil bli anmeldt. Han kommer til å få en kraftig reaksjon i form av høy bot vil jeg tro, og han bli sittende i arresten i kveld, sier Grøttland.