Budsjettforhandlingene:

KrF-Hareide etter krisemøte hos Erna: - Det var nok ikke full diskotek-stemning der

Krisemøte i kveld.

- SVÆRT KREVENDE: Erna Solberg etter møtet med de tre andre borgelige partiene i kveld.   Foto : Hans Arne Vedlog  /  Dagbladet
- SVÆRT KREVENDE: Erna Solberg etter møtet med de tre andre borgelige partiene i kveld.   Foto : Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det ser svært krevende ut å få til en avtale om statsbudsjettet, sier statsminister Erna Solberg (H) etter at hun onsdag ettermiddag hadde et møte med de tre andre borgerlige partilederne, melder NTB.

KrF-leder Knut Arild Hareide sier til NRK at partene ikke har kommet nærmere noe løsning.Både Venstre og KrF har i løpet av det siste døgnet brutt forhandlingene om nytt statsbudsjett med Høyre og Frp.

- Ikke full diskotek-stemning

Hareide sa til Dagsnytt Atten på NRK nå i kveld at partene hadde en uformell prat hos statsministeren i kveld.- Det var nok ikke full diskotek-stemning der, sier han om møtet med statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen.

- Det er en krevende situasjon. Vi ser at det vil være vanskelig å få til en enighet, men konstaterer at det er fem dager igjen og det gir jo noen muligheter, la Hareide til.

- Så diskoteket er ikke helt stengt?, spurte programleder Fredrik Solvang.

- Nei, det er sånn at vi har sagt veldig tydelig til regjeringspartiene at vår dør er åpen 24 timer i døgnet. Vi har til og med sagt at vi kan ha søndagsåpent for å få til en løsning i siste fase.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer