KrF-lederen invitert på homofestival etter denne videoen

Men Kjell Ingolf Ropstad takker pent nei.

SE TV: I en reklamevideo laget av barne- og familiedepartementet forteller minister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) om sine tanker rundt familieliv. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Ropstad har sagt at han ikke vil gå i Pride-paraden, men Pride er også utallige seminarer og debatter. Her bør han møte opp for å få faglige innspill, sier Anette Trettebergstuen (Ap).

Lederen for Ap's kvinnenettverk satt kaffen i halsen da hun fikk øye på den hittil siste videoen barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) har lagt ut på Facebook.

Videoen ligger åpen på Ropstads Facebook-side og kan ses øverst i artikkelen!

I filmen ber statsråden om innspill til ny familiepolitikk, samtidig som bilder av lykkelige barn og familier fra 1950- og 60-tallet er kryssklippet inn.

Trettebergstuen er skeptisk til signalene filmen sender, spesielt til det skeive miljøet.

- Noen må røske Ropstad ut av den 50-tallsbobla snart. Det er på tide at Ropstad får se hvor mangfoldige norske familier er i dag. Jeg inviterer ham herved på Pride, fortsetter Trettebergstuen.

- Ikke for alle familier

Ropstad har tidligere vært tydelig på at han ikke kommer til å gå i Pride-paraden. Trettebergstuen bedyrer likevel at hun mener alvor - ikke politisk spinn - ved å invitere Ropstad til resten av Pride.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer