KrF-lederens forlovede ber ham være åpen for Frp

- Jeg rådet Knut Arild til ikke å snakke nedlatende om Frp, sier Lisa Maria Larsen.

PÅVIRKES: Knut Arild Hareide (KrF) innrømmer at han påvirkes av politiske diskusjoner med forloveden Lisa Maria Larsen. Hun råder sin kommende mann til å være åpen for FrP. Her fra KrFs valgvake i forbindelse med kommune og fylkestingvalget 2011 på Caféteateret på Grønland. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
PÅVIRKES: Knut Arild Hareide (KrF) innrømmer at han påvirkes av politiske diskusjoner med forloveden Lisa Maria Larsen. Hun råder sin kommende mann til å være åpen for FrP. Her fra KrFs valgvake i forbindelse med kommune og fylkestingvalget 2011 på Caféteateret på Grønland. Foto: Terje Bendiksby / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knut Arild Hareide (KrF) innrømmer at han påvirkes av politiske diskusjoner med forloveden Lisa Maria Larsen. Hun råder ham til å ha døra på gløtt for samarbeid med Fremskrittspartiet.

Paret gifter seg i Lund kirke i Rogaland 23. juni, med 160 gjester til stede.

I et intervju med Stavanger Aftenblad forteller KrF-lederen om sin store kjærlighet til Lisa Maria Larsen, som også er politisk engasjert og har en fortid i sentralstyret til KrF Ungdom.

Hareide innrømmer at forloveden påvirker ham i store politiske spørsmål, og nå sitter KrF med spørsmålet om framtidige samarbeidspartnere i fanget. Hareide har ikke bestemt seg, og Larsen sier de har diskutert dette:

- Jeg rådet Knut Arild til ikke å snakke nedlatende om Frp. For selv om KrF og Frp står svært langt fra hverandre i flere saker, har jeg anbefalt at KrF bør sette seg ned å diskutere et samarbeid med alle de borgerlige partiene, sier Larsen.

(NTB)