Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

KrF-topper nærmer seg smertegrensa

I går druknet flere titalls desperate flyktninger i Middelhavet. Her hjemme bidrar flyktningkatastrofen til at til at samarbeidsklimaet mellom Frp og KrF er dårligere enn noensinne.

40 DRUKNET: Rundt 40 mennesker druknet på vei fra Nord-Afrika til Europa da båten de satt i, sank utenfor Sicilia, opplyste Redd Barna i går. De 40 skal ha vært om bord i en oppblåsbar båt sammen med 137 andre, melder nyhetsbyrået AFP. Her blir flyktninger reddet fra en båt utenfor Sicilia. Foto: AP / NTB Scanpix
40 DRUKNET: Rundt 40 mennesker druknet på vei fra Nord-Afrika til Europa da båten de satt i, sank utenfor Sicilia, opplyste Redd Barna i går. De 40 skal ha vært om bord i en oppblåsbar båt sammen med 137 andre, melder nyhetsbyrået AFP. Her blir flyktninger reddet fra en båt utenfor Sicilia. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Flere fylkesledere i Kristelig Folkeparti (KrF) mener de nærmer seg smertegrensa for hva partiet kan tåle i samarbeidet med regjeringspartiene - og da særlig Fremskrittspartiet (Frp).

Den betente striden rundt asylpolitikken har ikke akkurat bedret samarbeidsklimaet, og i skyggene lurer konflikten om søndagsåpne butikker.

Det hjelper heller ikke at Per Sandberg i helga ble enstemmig gjenvalgt som nestleder, iført ei t-skjorte med anker og påskriften «Good Journey».

- Kynisk- Jeg tror folk er lei. Men det kyniske er jo det at Siv Jensen og Frp synes det er greit å drive dobbeltkommunikasjon på den måten. Sandberg må ha ryggdekning i partiet, ellers hadde de ikke gjenvalgt ham - i ei usmakelig t-skjorte. Det er det som provoserer meg, sier fylkesleder Trude Brosvik i Sogn og Fjordane KrF.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?