Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Krigsfrykt bidro til å sende Tokyo-børsen nedover

Tokyo-børsen falt svakt ved åpningen torsdag, og markedet var preget av USAs president Donald Trumps trusler om militære reaksjoner i Syria.

NEDTUR: Aksjemarkedet i Japan gikk nedover fra start torsdag. Foto: AP / Shizuo Kambayashi / NTB scanpix.
NEDTUR: Aksjemarkedet i Japan gikk nedover fra start torsdag. Foto: AP / Shizuo Kambayashi / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nikkei 225-indeksen gikk ned med 0,13 prosent etter åpningen, mens den bredere Topix-indeksen også falt med 0,13 prosent i den tidlige handelen.

Den svake starten viderefører onsdagens trend fra Wall Street i USA. Det amerikanske aksjemarkedet seg nedover etter at president Donald Trump erklærte at raketter «vil komme» som svar på det påståtte kjemiske angrepet i Syria.

- Den rakett-tweeten var nok til å skremme folk til en viss grad, sier økonomi- og markedssjef David de Garis ved National Australia Bank.

I Tokyo-handelen gikk spesielt bilprodusenter nedover. Toyota falt med 1,5 prosent i den tidlige handelen, mens Honda gikk ned med 1,63 prosent.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling