Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kriminell mann skutt i Malmø

Morderne forsøkte å drepe ham i sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Drapet skjedde rett før klokka 19 i kveld. Vitner sier at det var en ren henrettelse, skriver Expressen.se. Mannen var allerede død da politiet kom til åstedet.

- En person er skutt i Falsterbogaten, som ligger ved Folkets Park sentralt i Malmø, sier ansvarlig i politiet, Hans Jarvestan, til Dagbladet.no.

Det er uklart hvor mange skudd som ble løsnet. Et tredvetalls politifolk jobber i kveld med saken. De leter etter en drapsmann som trolig er på samme alder som den døde.

I sommer ble den drepte mannen forsøkt myrdet rett i nærheten av åstedet. Han ble angrepet av to menn som skjøt mot ham. og overlevde mirakuløst flere skudd mot hodet.

Den drepte ville ikke hjelpe politiet med å finne gjerningsmennnene etter attentatet i sommer.

Mannen skal ifølge svenske medier ha vært tungt kriminell og  knyttes til mishandling, narkotikahandel, utpressing og andre grove forbrytelser. Politiet tror at drapet er et oppgjør blant kriminelle.

SKUTT: Mannen ble regelrett henrettet med skudd mot hodet på åpen gate i Malmö. Foto: Expressen/Kinga Lezanska
SKUTT: Mannen ble regelrett henrettet med skudd mot hodet på åpen gate i Malmö. Foto: Expressen/Kinga Lezanska Vis mer
JAKT: Politiet vet enda ikke hvem den døde er. Drapsmannen skal være på samme alder som offeret. Senest i sommer ble en mann drept i samme område.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media