Kriminelle «fiender» samarbeider tett om narko-millionene

Det er penga som rår - ikke ære eller klubbtilhørighet, mener politiet.

DRAPSMANN: Sven Rune Merhof (t.v.) er godt kjent for politiet på Østlandet etter at han skjøt og drepte torpedoen Eivind Johansen (30) i lokalene til mc-klubben Untouchables i Oslo i 2000, noe han i 2002 ble dømt til seks års fengsel for. 7. mars i år ble han arrestert av politispanere i Oslo med en kilo amfetamin i baksetet.
DRAPSMANN: Sven Rune Merhof (t.v.) er godt kjent for politiet på Østlandet etter at han skjøt og drepte torpedoen Eivind Johansen (30) i lokalene til mc-klubben Untouchables i Oslo i 2000, noe han i 2002 ble dømt til seks års fengsel for. 7. mars i år ble han arrestert av politispanere i Oslo med en kilo amfetamin i baksetet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

[faktaboks, right, six]For politiet på Romerike er den ett år lange opprullingen av amfetamin-nettverket i «Operasjon Comeback» en helt fersk bekreftelse på at tilsynelatende fiender i de norske kriminelle miljøene nå verken bryr seg om æreskodeks eller rivalisering - så lenge alle ser muligheten for raske millioner.

Dagbladet kjenner til at mistenkte med bakgrunn fra Bandidos i løpet av etterforskningen har blitt spanet på av politiet under møter i Hells Angels' hovedkvarter på Alnabru. Andre skal ha gjort forretninger med blant andre norskpakistanske kriminelle samtidig som de frekventerer miljøer der rasisme og nazisympatier er en del av omgangsformen.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer