- Kriminelle på sexklubb

TRONDHEIM (Dagbladet): Club 4 vil framstå som en erotisk koseklubb for frisinnete mennesker. Politiet mener klubben er blitt en møteplass for kriminelle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg kan bekrefte at Club 4 er blitt et samlingssted for medlemmer av kriminelle grupper i byen. Vi har inntrykk av at kriminelle elementer har manøvrert seg inn i klubbmiljøet, sier kriminalsjef Harald Moholt.

Politiinspektør Alf-Rune Nilsen har tidligere advart folk mot å besøke sexklubben i Trondheim sentrum. Kriminalsjef Moholt sier det på denne måten:

- Jeg har aldri anbefalt folk å ha noe med denne klubben å gjøre.

Avviser

Club 4-sjef Tom Ketil Krogstad avviser politiets påstander.

Dommen Krogstad fikk i fjor - 16 måneders fengsel for hallikvirksomhet, ulovlig skjenking og visning av pornografiske filmer - er anket til lagmannsretten.

- Jeg er straffedømt, men dommen er ikke rettskraftig. Jeg anser meg ikke som noen kriminell person, sier Krogstad.

Voldtekt

For en måned siden ble en av Krogstads tidligere medarbeidere i klubben, en 31 år gammel mann fra Irak, dømt til fire år og fire måneders ubetinget fengsel for tre voldtekter av ei 15-årig muslimsk jente, inne i Club 4s lokaler.

Jenta fortalte i retten at hun ble utsatt for en massevoldtekt i Club 4-lokalene, der flere menn utnyttet henne i en sexorgie mens hun var sterkt beruset.

Sjekker grundig

Krogstad avviser påstander som er satt fram anonymt på Internett, om at eldre personer har sex med mindreårige i klubben.

- Vi krever legitimasjon og medlemskap. Vi slipper ikke inn folk under 18 år.

Han sier at tre personer med bakgrunn i et kriminelt miljø, ikke lenger er medlemmer:

- Vi har kastet ut tre av dem fordi de ikke oppførte seg som folk, sier Tom Ketil Krogstad.