TAR SEG INN: Her tar politiet seg inn i en oppgang i borettslaget på Ellingsrud. Foto: Jacques Hvistendahl
TAR SEG INN: Her tar politiet seg inn i en oppgang i borettslaget på Ellingsrud. Foto: Jacques HvistendahlVis mer

Krimteknikere gjennomsøker leilighet etter drapet på jente (2)

Mann i 30-årene siktet for forsettlig drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Krimteknikere har begynt å gjennomsøke en leilighet i Frydenlund borettslag i Dragonstien på Ellingsrud i Oslo, etter tragedien der ei jente (2) ble drept etter et voldsomt slagsmål der kniv ble brukt.

Dagbladet får opplyst at norskafghanere knyttes til hendelsen. Politiet, som tidligere har sagt at hendelsen strakk seg ut over et stort område innenfor borettslaget, har sperret av en leilighet i første etasje på en av boligblokkene.

Krimteknikere arbeider i kveld på terrassen. I tillegg har politiet dekket til en bil i området med presenning.

Et vitne sa tidligere i kveld følgende til Dagbladet:

- Det kom en bil med folk, og etter det startet bråket.

Det er ikke klart om det er samme bil som politiet nå har dekket til.

En mann siktet Politiet fant jenta død på bakken i Frydenlund borettslag da de rykket ut på en melding om at rundt ti personer deltok i en slåsskamp og at flere var knivstukket.

Politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby opplyser til Dagbladet at en mann i 30-årene er siktet for forsettlig drap.

To kvinner med nær relasjon til barnet er innlagt på sykehus, men politiet kan ikke si noe om omfanget på skadene deres.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fungerende leder Kari-Janne Lid ved seksjon for vold- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt ville på en pressekonferanse i kveld ikke gi noen ytterligere informasjon om saken.

- Kom løpende - Jeg så at de kom løpende med barnet og la det på plenen, sa en nabo til Dagbladet tidligere i kveld.

- Som jeg forsto det var det en slåsskamp i forkant. En kvinne kom løpende med barnet, de la det på gressplenen, sier naboen.

- De holdt fortsatt på å slåss mens hun kom nedover mot garasjen med barnet. Ambulansen var her veldig fort, sier naboen.

- Det skjedde utenfor en garasje. De skadde skal ha vært folk som kom til for å hjelpe, sier et annet vitne til Dagbladet

KRIMTEKNIKERE: Krimteknikere har begynt å gjennomsøke en leilighet i Frydenlund borettslag i Dragonstien på Ellingsrud i Oslo. Foto: Jacques Hvistendahl
KRIMTEKNIKERE: Krimteknikere har begynt å gjennomsøke en leilighet i Frydenlund borettslag i Dragonstien på Ellingsrud i Oslo. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer