Kripos bistår i Drammen

Politiet vil ikke kommentere det mulige drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem Kripos-etterforskere bistår politiet i Drammen etter et mistenkelig dødsfall i Drammen sentrum. Politiet vil ikke kommentere detaljer fra etterforskningen.

- Vi etterforsker bredt og kan ikke si hva som har kommet fram så langt. Vi vet altfor lite foreløpig, men vil om nødvendig fortsette med full styrke også i helgen, sier politioverbetjent Håkon Grøttland ved Drammen politistasjon til NTB.

Den 56 år gamle mannen ble funnet død i sin leilighet på Gamle Kirkeplass midt i Drammen sentrum onsdag kveld. Mannen ble funnet av en bekjent ved 19-tiden, men Grøttland vil ikke si hva vedkommende gjorde i leiligheten.

Kripos stiller med to taktiske og tre tekniske etterforskere som kom i gang med åstedsundersøkelser fredag formiddag. Undersøkelsene vil fortsette utover dagen for å avdekke omstendighetene rundt dødsfallet.

- Mange i mannens nabolag og vennekrets er avhørt. Avhørene er ikke avsluttet og vil om nødvendig fortsette utover helgen, sier Grøttland, som opplyser at mannen er ukjent for politiet.

(NTB)

 FUNNET DØD: En 56 år gammel mann ble funnet død i en leilighet i Drammen. Politiet karakteriserer det som mistenkelig og får nå bistand fra Kripos. Foto: SCANPIX
FUNNET DØD: En 56 år gammel mann ble funnet død i en leilighet i Drammen. Politiet karakteriserer det som mistenkelig og får nå bistand fra Kripos. Foto: SCANPIX Vis mer