Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kripos etterforsker Ann-Maris død

Kripos er nå satt inn i etterforskningen av Ann Mari Seljeseths død. To Kripos-etterforskere er i kveld sendt ut til holmen i Florø der 15-åringen ble funnet tidligere i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har ingen indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt. Jenta har ingen ytre skader, sier lensmann Rolf Endestad ved Fjordane politidistrikt til Dagbladet :på nettet.

- Kripos er satt inn i etterforskninge fordi vi har funnet en ung frisk ungdom alene en øy. Det reiser en rekke spørsmål uten at jeg vil komme inn på dem, sier Endestad.

Funnet av fotograf

Seljeseth ble funnet klokka 12.00 i dag av fotografer som var i et helikopter for å ta bilder av stedet der jenta bodde. De oppdaget henne bak et naust på en holme ca. 150 meter fra land. Jentas klær skal være funnet på en brygge på holmen.

Kripos kom til Førde i ettermiddag, og det er ennå uvisst når obduksjonen av jenta skal finne sted. Sammen med de to teknikerne fra Kripos er tre mann fra Fjordane politidistrikt ute på holmen for jobbe med tekniske undersøkelser.

Forsvant etter fest

Ann Mari Seljeseth var fredag kveld sammen med en vennegjeng på en fest i et privathus i Krokane bydel, og forlot stedet rundt klokka 20.55. Ifølge en avtale skulle moren hente datteren i sentrum klokke

n 00.30, men der møte datteren aldri opp. Store letemannskaper, blant annet fra Røde Kors har lett etter jenta siden hun ble meldt savnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media